Nyss hemkommen till Varberg efter två intensiva dagar i Malmö (ain’t they always?). Det var sista turen den här terminen. Betyg är satta, personaldagar avklarade och jag har flyttat ner till andra våningen på Hälsa och samhälle, där de flesta i ämnesgruppen i sexologi sitter. Nästa termin blir spännande  – då startar det sista året på helfart för Kull 1 på masterprogrammet i sexologi 

Men dessförinnan närmar sig världskonferensen i sexuell hälsa i Göteborg! Hur ska det gå? Kommer det slutliga programmet verkligen vara "final" på söndag? Själv är jag dubbelbokat och ska prata på två ställen samtidigt…. Vilka nya spännande kontakter har vi glädjen att knyta denna konferens? Och, hur ska det gå i WAS valet?

Förresten, en ny nominering i ett något mindre sammanhang, även om den inte alls är att förringa, är på gång. Har funderat och nu bestämt mig på att anta utmaningen, ifall att…

Utifrån denna förvirring och förväntan blir det idag  två låtar efter varann!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *