Pa eftermiddagen idag hade vi ett seminarium utifrån Sven-Axel Månsson och min kommande artikel i Journal of Sex Research: Lust, Love and Life: A qualitative study of Swedish adolescents’ perceptions and experiences with pornography.

Eftersom vi haft fokusgrupper och individuella intervjuer med 73 ungdomar mellan 14-20 rönte det stort intresse bland de andra forskarna, som ocksa forskat i ämnet men utifran andra forskningsmetoder.

Här sitter vi och diskuterar, och som vanligt blandas allvar med värme och humor! En av de bilder som togs idag kommer förresten vara med i Kinseyinstitutets nya broschyr.

Ikväll ska jag se en kortfilm pa Department of Telecommunications om unga immigranter, som överskrider traditionella könsmönster – Beyond Boundaries.  FIlmen ar gjord av Betsy Jose som aven har gjort nagra andra filmer för Kinseyinstitutet.

Och så har vackert var det igar kväll nere vid den konstgjorda sjön i Bloomington. Vi tog en kort promenad som paus mellan prisutdelning i City Hall för studentprestationer och även for en av de sociala foreningar som Jenny sitter i styrelsen för. Sengick vi pa jazz klubb…..

.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *