… och en dag kanske du upptäcker att du har mindre tid än du tror." Så skriver professor Randy Pausch i boken "Den sista föreläsningen".  Internationellt är det vanligt att professorer håller sin sista föreläsning innan de går i pension och summerar sina gärningar och gärna även nämner de kontakter/personer som betytt mycket för dem under karriären 

En del av er kanske kommer ihåg den videofilm som jag la ut under augusti månad.  Det var  sista föreläsningen med professor Randy Paush (f 1960) vid Carnie Mellon University, som visste att han då bara hade en kort tid kvar att leva. Han dog i juli 2008.  Den filmen har enligt uppgift mer än åtta miljoner människor laddat ner från YouTube.

Den är värd att visas igen.

 , ,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *