I en undersökning som Jobbguiden.se har genomfört visar det sig att svenskar blir kära på personalfesten. Det var 40% som dejtat någon på jobbet, och för 32% av kvinnorna var detta en överordnad medan det enbart var det för 19% av männen. Säger det även något om hur många överordnade som är kvinnor respektive män, måhända?

Romanserna startar i vilket fall på personalfesten. Det är där flirten inleds, men i vissa fall slår det gnistor även under övertidsarbete för 5 % och på lunchen för 4 %.  Affärsresor behöver inte en eventuell partner oroa sig för, för då är det bara 3 % som blir kära…

Ikväll är det julfest på Malmö högskola och här sitter jag hemma i Varberg och bloggar. Det blir middag med alla barn här hemma. Kanske sätter jag på mig tomtemorsluvan och kompenserar med att servera maken glögg!;-) 

Suck, men det hade varit kul att vara med på glitter och glamourfest! Lite alternativ feststämning med Robyn un-pluged…

Läs även andra bloggar om , ,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *