Har tagit ett par bloggfria dagar, firat halloween med barn och ungdomar här hemma, varit hos vänner på middag och njutit av några lediga höstdagar!

Och nu har jag valvakat inatt; hoppades som så många på att få vara med om att historia skrivs och så blev det! Obama är USA:s näste president och det var gripande att höra hans tal i Chicago, inför alla människor som stod där förhoppningsfulla, entusiastiska och medvetna om att deras röst blivit hörd och att en förändring kommer att ske. Hur mycket som är realistiskt att hoppas på är förstås svårt att veta.

För många, många år sen stod jag också där i parken, i Chicago, som sextonåring,och lyssnade till gruppen Chicago. Kanske är det helt förmätet att jämföra, men det var ett lyckorus att uppleva den första riktigt stora livekonserten med en rockgrupp som spelade inför tusentals lyriska människor på hemmaplan. 

Men nu är det 2008, och en annan son sjunger – Yes we can!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *