säger Esther Perel, par- och familjeterapeut i New York. Häxbrygden är en blandning av trygghet, upphetsning, hemkänsla, transcendens, välbekant kärlek och stormande passion. Vi vill ha allt! Och helst med samma person.

"Att hålla lusten levande i långa relationer är en svår balansakt som man i bästa fall kan lyckas med i perioder.  Det kräver att man känner sin partner, samtidigt som denne förblir ett mysterium. Att beklara sig över sexuell leda är enkelt och konventionellt. Att odla erotiken i hemmet är en handling av öppet trots (ur Vill ha dig. Natur och kultur). "

Låt oss göra revolution i villaområden, hyreshus och i kolonilotterna! Men först måste jag åka till ICA och handla, hämta på fritids, laga mat och stoppa in en maskin tvätt. Och packa för att åka till Malmö imorgon igen!

Här är jag glad men utmattad på väg hem efter bokmässan i Göteborg!

Och här är Ebba Grön

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *