Snart är det dags för årets Intra-dagar i Stockholm! De är ett samarbete mellan Intra, FUB och stiftelsen ala och vänder sig till alla som är engagerade i stödet till personer med intellektuella funktionsnedsättningar.

Eftersom jag även är medarbetare i tidskriften Intra, så känns det extra roligt att kunna prata om min forskning på konferensen. "Kärlek, sexualitet och samliv" är (förstås) mitt tema. Det är många spännande föreläsare på konferensen; bland annat fd medicinalrådet Karl Grunewald och forskaren Karin Barron.

Ofta har Intra-dagarna krockat helt med Bok- och biblioteksmässan i Göteborg, där jag har medverkat flera år i rad, men i år åker jag till Stockholm i början av veckan och kan ändå vara med på bokmässan på fredagen. På fredagen är det RFSU som är arrangör och jag ska utifrån min och Sven-Axel Månssons forskning om unga och porngrafi diskutera med Hans Olsson om/hur man ska ta upp ämnet i dagens skola.

Och förhoppningsvis hinner jag höra Håkan Hellström på Liseberg på fredagskvällen. Men innan dess åker jag till Malmö  högskola på onsdag igen….

Ja, ibland kan man nästan bli lite snurrig av alla resor – lite av ett zigenarliv kanske, som Håkan sjunger:

Nyligen.se

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *