Så var det fredagskväll efter två intensiva veckor i sexologins tecken. Internationella konferenser, brain-storming på forskarmöten och möte med en ny kull masterstudenter har avlöst varandra utan avbrott i ett otroligt tempo.

Man skulle kanske önska och tro att pulsen går ner när man närmar sig hemmet, men allt som oftast är det precis tvärtom som fyrbarnsmor…. Det är andra slags arbetsuppgifter som tar vid istället. Som tur var har vi stora barn som hjälper till med den yngsta och därför klarar vi vardagslivet!

När man springer på ICA och storhandlar får jag ibland en lust att precis som Marit Bergman börja dansa runt i grönsaksdisken – för tänk vilket priviligierat liv jag lever! Och vilka spännande möten och platser man får var med om och besöka! Tyvärr går den videon inte att ladda ner, men gå in på You Tube och titta på glädjespriderskan i låten "Adios Amigos"!

Istället blir det Duffy som jag lyssnar till nu när det är dags för att koppla av en stund…..

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *