Sitter på tåget på väg till Rosenön i Dalarö skärgård. Socialstyrelsen har bjudit in till arbetsmöte inför en ny studie om ungdomar och sexualitet. Vi är en grupp representanter från forskarvärlden, RFSU, RFSL, Lafa, Statens folkhälsoinstitut och Socialstyrelsen som ska planera en ny undersökning för att kontinerligt kunna följa utvecklingen av sexuella mönster hos ungdomar och unga vuxna.

Det regnar utanför kupéfönstret, Sverige ser grått och trist ut och semestern känns lång bort. Men jag är glad för att ha ett jobb, som både är omväxlande, roligt, utmanande och spännande. Knappt en vecka är den andra lik. Och nästan alltid träffar jag engagerade och trevliga människor med ett öppet och nyfiket sinne. Kan man ha det bättre?

Nåja, just idag känns det sådär då vårt yngsta barn har feber och trasslet med "vem som ska vara hemma denna gång" drabbat oss – som tur var har vi väldigt friska barn, annars hade det aldrig gått med två föräldrar som jobbar för fullt.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *