Ibland är det som att tiden bara rusar iväg. Man har ett – oftast många – uppdrag som tar ens uppmärksamhet och fokus är en deadline eller ett konferensdatum. Plötsligt är dagen inne och all kraft läggs just där och då. Sen är det över. Lättnad blandas med tomhetskänsla. Förhoppningsvis känner man sig ändå nöjd efteråt; man har gjort sitt bästa. Vid andra tillfällen upptäcker man vad man borde gjort, skrivit eller förberett sig på när det är försent… Denna dag, denna deadline är redan över, så det blir en lärdom till nästa tillfälle. 

En liten andhämtning, så dags för nästa dag, nästa datum. Och det är det som är forskarlivet! Ständiga strävanden, utmaningarar och möten. Stimulerande men också krävande då saker och ting sällan kan gå på rutin, även om man skaffar sig alltmer erfarenhet från akademins värld.

Så nu är firandet av Världsdagen för sexuell hälsa i Malmö över av detta första pionjärarrangemang, som ska återkomma årligen. Mycket gick över förväntan, annat är sånt som vi får förbättra till nästa år.  Men mest syntes glada ansikten – i alla fall hos arrangörerna Jack Lukkerz från RFSU Malmö och ergo –  som ni nedan! Stort tack till medverkande föredragshållare, bokbordspresentatörer , åhörare och ungdomar på stan!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *