Dagen före midsommarafton känns kanske september långt bort, men det är också något att se fram emot efter en förhoppningsvis skön sommarledighet! Då inträffar nämligen World Sexual Health Day för första gången, vars syfte är att vara ett internationellt firande av sexuella rättigheter och sexuell hälsa. Det är World Association for Sexual Health som är arrangör, och så många länder som möjligt är tänkt att medverka.

Som styrelsemedlem i WAS så ska jag i år vara koordinator för arrangemanget via Malmö högskola i samarbete med RFSU/RFSL. Boka därför redan nu lördagen den 4 september för en dag med spännande och intressanta föredrag rörande bland anant sexualitet och ungdomar, cancer och sexualitet, kvinnlig omskärelse, män som säljer sex till män och få aktuell information om forskning och undervisning i sexologi vid Malmö högskola. Detaljerat program kommer senare!

Men nu är det dags för långledighet för undertecknads del och vilket inte är helt arbetsfritt då en stor del av sommaren säkert kommer att gå till att få ordning i vår nya stora våning i centrala Malmö. Efter 24 år har vi nu lämnat Varberg och villägandet för att i stället satsa på närhet till jobb (nåja, för en av oss åtminstone) och till det praktiska liv som ett cityboende innebär! Plus närhet till ljuvliga parker och hav!

Så, när Teddybears sjunger så skulle det väl egentligen var Get mama a flat;-) Ser förresten fram emot deras liveuppträdande här på Folkets Park den 16 juli!

Skön sommar!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *