En unik premiär sker på Stockholms Centralstation den 15 augusti kl 19.00!

Trogna sexologibloggläsare kommer säkert ihåg kulturorganisationen Share Music Sweden  som bedriver kurser och musikprojekt med professionella musiker i samverkan med deltagare med funktionsnedsättningar

I Gryning i Galamanta medverkar Moderna Dansteatern och Stockholms läns Blåsarsymfoniker. Här utmanas normer kring vem som kan och får ta plats på scen!

Varmt välkomna, hälsar Tomas Börsbo, engagerad i Share Music Sweden och överläkare på Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken i Stockholm! Jag träffade Tomas första gången för många år sedan då jag föreläste i SKövde, där Tomas arbetade tidigare. Det är mitt privilegium – alla möten med så många trevliga och kunniga människor, både nationellt och internationellt!

, ,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *