Förra veckan hade vi en heldag ute i Särslöv med Ämnesgruppen i sexologi och sexualitetsstudier tillika forskningsprogrammet Kön, sexualitet och socialt arbete (KÖSSA), då vi gick igenom pågående kurser i sexologi vid Malmö högskola samt aktuell forskning. Om det är någon som undrat hur vi ser ut ligger nu ett nytaget foto ute på KÖSSAS:s hemsida tillsammans med en beskrivning av forskarna, deras forskning och publikationer.

Några av forskare finns vid Göteborgs universitet, där KÖSSA startade för många år sedan, och som vi numera samarbetar mycket med. Idag hade vi besök av en av dem, lektor Ronny TIkkanen, som föreläste om hiv-prevention rörande män som har sex med män på masterprogrammet i sexologi. Han visade bland annat en video om liemannen som användes för tjugo år sedan för att skrämmas i hiv-kampanjer och hur den återanvänds på ett nytt sätt idag.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *