En intensiv vecka är till ända. Det har varit forskarmöten och kursen "Sexualupplysning, prevention och rådgivning" har startats för Kull 2 på masterprogrammet. Det blir förhoppningsvis en lika spännande och intensiv kurs, som förra gången. För masterstudenterna är det en liten milstolpe, eftersom det är avslutningen på det första året, och det känns säkert skönt att snart ha klarat det!

Det är inte bara masterstudenter som behöver pepping då och då, utan även de egna barnen (eller är det modern som har lite rampfeber?). Idag, påskafton, spelar David och hans band Marissa Burns Trey på Fairfest i Vänersborg tillsammans med bland annat Marit Bergman och Magnus Krunegård.

Trots nästan sommarvärme här i Varberg åker vi strax till fjälls för en veckas skidåkning – brukar vara underbar avkoppling så här års! Och när man kommer tillbaka är trädgården ännu grönare.

Glad påsk – nu är det ledighet som gäller!

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *