I dessa ansökningstider blir det inte så mycket bloggande. Och däremellan har jag åkt skidor i Värmland.

Nu har i alla fall "Ungdom, sexualitet och relationer" utkommit på Studentlitteratur med Chris Magnusson och Elisabeth Häggström-Nordin som redaktörer. Själv medverkar jag med ett kapitel om unga med funktionsnedsättningar och sexualitet.

I boken ges en bred bild av ungdomar och sexualitet och författarna tillhör olika discipliner för att ge ett helhetsperspektiv på ämnet. Förhoppningen är att boken ska vara användbar både i utbildning i sexologi och på fältet som grund för ett preventivt arbete.

När tillvaron känns stressig är det underbart med musik som lugnar… lyssna på Keith Jarrett!

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *