När jag var i Skövde för några år sedan och föreläste träffade jag överläkare Tomas Börsbo, som berättade om Share Music. Det är en ideel och nationell förening där musik, dans, teater och konst skapas av människor både med och utan funktionsnedsättningar. Tomas är själv engagerad musiker i föreningen och skickade nu info till mig om en föreställning på Stockholms Centralstation den 15 augusti 2009:

Gryning i Galamanta. En föreställning om het kärlek, djävulsk förförelse  och humor i det allra mörkaste!

Missa inte detta unika tillfälle, om du bor eller är i närheten av Stockholm. Andra medverkande är den kände trombonisten Christian Lindberg, dansaren Helene Karabuda och Stockholms Läns Blåsarsymfoniker.

Lyssna och se på häftiga Silence!

 , ,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *