Så var det klart – nu är vår ansökan till FAS inlämnad! Det är ett gediget jobb att få alla delar med på ett korrekt sätt i en ansökan; förutom själva projektbeskrivningen som ska innehålla problemområde och teorianknytning, övergripande syfte och frågeställningar, anknytning till annan forskning, material/empiriskt underlag och metodövervägande, relevans m.m så ska den även innehålla kalkyler och cv-sammanställningar.

Med tanke på allt jobb forskare lägger ner på olika ansökningar så kan det kännas misströstande när man tänker på att det enbart är en minoritet som får dem beviljade. Men nån ska ju tillhöra denna priviligierade grupp!;-)

Nu vila och fira lite…eller sova åtminstone!;-) Och sen dags för nya utmaningar, nya ansökningar, nya förhoppningar…

Apropå nya utmaningar – i vår blir det Förklädd Gud med Varbergs kammarkör under ledning av Gunno Palmqvist och Johannes Landgren på Varbergs Fästning. Kunde inte låta bli att gå med i kören igen… livet blir alltför tomt utan musik! Nåja, tomt är kanske att ta i med tanke på alla andra åtaganden och utmaningar både professionellt och framförallt familjemässigt, men ändå…. Musiken fattades mig!

 
 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *