Innan jag kryper till kojs några ord om Håkan Hellström (ja, jag vet att jag tjatar om honom – säg inget till min man;-), som ikväll välförtjänt blev utsedd till årets manliga artist på Grammisgalan! 

Tänker tillbaka på alla resor under 2008 med Håkans senaste cd i öronen i min mp3-spelare och på hemma-konserten på Liseberg – vilket lyckorus!

Men nu ska jag ramla i sängs efter en intensiv dag; första arbetsdan efter alla helger, yngsta barnet har börjat på fritids igen och ett annat flyttat iväg till folkhögskola…  tur man har ett gäng att ta av!;-) Imorgon nya tag med abstracts till världskonferensen i sexologi i Göteborg – Håkans hemstad, nej nu var jag ju där igen!

Läs även andra bloggar om ,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *