Kan inte låta bli att berätta att Ofelia vann maskeradtävlingen; inte för att man behöver vinna, utan för att hon var så glad att hennes storebror hade sminkat ett otäckt sår på kinden, hennes storasyster stajlat håret och både granntjejen och systern klätt henne i eldkvinnans kläder från Davids leksaksaffär. Det är bra med teamwork!

Så här skriver M.Scott Peck i boken Det svåra steget till gemenskap: om personlig mognad och fördjupat ansvar i grupper, företag och familjer:

"Engagemang finns med i varje verkligt kärleksfull relation. Alla som på allvar intesserar sig för andras andliga utveckling vet, medvetet eller omedvtet, att han eller hon bara kan fullfölja arbetet genom en obruten, nära relation. "

Nåväl, det där engagemanget kan nu i nästa stund få dörrar här hemma att smälla igen i ilska, musik att skruvas upp på högsta och få nån att till och med frivilligt ta med sig hunden ´på en promenad för at lugna ner sig….

Så var tiden ute för Lars i Idol, som var min favorit från början. Han verkar vara nöjd ändå. Istället lyser Kevins stjärna allt klarare. Han som kom från Malta till nordligaste Sverige på grund av kärleken, lärde sig svenska på rekordtid och sjunger och för sig som en ny världsartist. Det här programmet får stora och små här hemma att sätta sig i tv-soffan. Alla utom David, som är den som håller på med musik….

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *