Ännu en av mina vänner, forskaren Ronny TIkkanen, har skrivit rapporter om prevention för män som har sex med män. Ronny och jag gick forskarutbildningen i Göteborg tillsammans, och båda har haft Sven-Axel MÅnsson som handledare. På den tiden låg forskningsprogrammet Kön, sexualitet och socialt arbete vid Göteborgs universitet.

Numera är Ronny lektor i Göteborg, men gör även uppdrag för socialstyrelsens räkning exempelvis rapporten Kunskapsbaserad hivprevention riktad  till män som har sex med män.  Dessutom är han gästföreläsare på masterprogrammet i sexologi vid Malmö högskola, där han också gett ut rapporten Person, relation och situation.

Så här snitsig ser han ut!

Läs även andra bloggar om , ,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *