Har du högt eller lågt sex IQ? Det är inte bara vanligt IQ eller EQ som vi talar om nuförtiden, utan begreppet sexuell intelligens finns också! Det handlar om ett förhållningssätt till sexualitet som är fritt från fördomar, orealistiska förväntningar, hämningar och rädslor. Att acceptera och bejaka sig själv gör att man ökar sina förutsättningar för att hitta en partner som man bra tillsammans med, även sexuellt.

Shere Conrad och Michael Milburn skriver om Smart sex – vägen till ett intelligent sexliv. Men samtidigt får detta ju inte vara ännu en press på oss stackars moderna människor, som vill prestera på alla plan! Och ska vi mäta även sexuell förmåga… ?

Ändå är det kul att läsa och fundera över om ett högt sex IQ kan ge kunskap och kraft för ett liv med ökad livskvalié. Eller förundras över alla nya begrepp, som vi ska lära oss…

Wonderwall…

Läs även andra bloggar om , ,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *