I första hand ser jag mig själv som lektor och då ingår ju både undervisning och forskning i yrkesrollen. Men kanske vågar jag även kalla mig författare, då jag nu har gett ut böcker på Studentlitteratur, Gothia, LL-förlaget, Argument och Danish School of Education press. I år kände jag mig  både nöjd och utmattad, när jag sprang runt och hälsade på förläggare och redaktörer. En av alla trevliga kontakter är Dorotha Bromberg, som jag träffade häromåret i New York när vi bodde på samma hotell under den tid jag var gästföreläsare på NY University. Åter pushade hon mig att skriva den där skönlitterära romanen för vuxna, som vi pratade om…

Men det är ju mycket man ska hinna med här i livet, så lite frisk luft på balkongen passade bra där emellan!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *