RFSU har flera intressanta seminarier på årets bokmässa – bland flera handlar ett om att prata porr i skolan (undertecknad och Hans Olsson), ett annat om att bli/vara mamma med risk för sitt eget liv och ytterligare ett annat om sexualpolitik under 75 år.

Dessutom medverkar RFSU med en egen monter och mycket annat.

Ja, som vanligt blir bokmässan en cirkus för alla bokälskare, som brukar sluta i pur utmattning av alla intryck, mängden av nya idéer till bokuppslag, skratt och allvar tillsammans med nya och gamla kontakter och vänner, och lukten av trycksvärta och värme vars lukt fortfarande finns i kläderna när man slänger sig på sängen efter en heldag som resulterar i åtminstone trötta ben….

Men kul är det!

Så vi svänger våra lurviga innan vi går och lägger oss tillsammans med Esben Esther i Let’s Dance!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *