Föreställ dig hur det skulle vara att veta att du skulle genomföra den sista föreläsningen i ditt liv? Efter att själv ha genomfört ett antal föreläsningar i sexologi, både nationellt och internationellt, som på på många sätt handlar om livet själv, går det inte att låta bli att fundera över vad jag i så fall skulle fokusera. Skulle det vara ner teorier i sexologi, eller bättre metoder i sexualkunskap, aktuell forskning om olika subkulturers sexuella erfarenheter och upplevelser eller om hittills outforskade områden kring sexualiteten såsom tex varför vi människor tänder på vissa saker/situationer/personer? Eller, vad skulle det handla om?

Professor Randy Paush (f 1960) vid Carnie Mellon University visste att han bara hade veckor kvar att leva när han höll följande föreläsning:

Att vara kreativ, tillåtande och kärleksfull, både mot sig själv och andra, verkar vara det viktigaste för de flesta av oss!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *