Tillbringade en långhelg på Hällungens kursgård med två av mina döttrar. Det var yoga, workshops med NVC-kommunikation, bild, dans, musik, paddling och promenader m.m.. Mycket speciell känsla att ta ett kliv åt sidan och leva på ett annat sätt några dagar. TIdiga mornar med yoga och meditiation, vegetarisk mat och umgänge med nya människor från olika länder. Vi bodde med vandrarhemsstandard, och ibland kändes det på överlevnadsnivå med tanke på antal toaletter och duschar i förhållande till alla människor…
En kväll "rymde" vi till Lysekil; döttrarna började ropa på chips, kött och dvd-film! Men i stort hade vi spännande och intressanta dagar tillsammans och ett minne för livet.

Men imorgon bär det av till Malmö igen! Spännande – hur är man när man ska agera Levande bok? Och kommer folk att vara intresserade av att besöka högskolans evenemang? Hoppas det!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *