Så är första läsåret avklarat för för den första kullen masterstudenter i sexologi! Programmet omfattar ytterligare ett år på halvfart och sen ett tredje sista år på helfart. Det har varit två spännande och utmanande terminer, då detta är det första program i sitt slag i Skandinavien, och vi bygger upp en programmodell från grunden. De flesta studenterna har varit nöjda med utbildningen so far , även om deras behov och förväntningar skiljer sig något år på grund av varierande bakgrund och yrkesroll.

Efter sommaren börjar ännu en kull masterstudenter, då programmet fortsätter att få ett högt antal sökande. Roligt! Nästa termin bär vi oss med detta första årets erfarenheter och siktar på att säkerställa kvaliteten på utbildningen ytterligare!

Men innan dess ska vi öppna upp våra fönster och släppa in ljuset och sommaren!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *