Det ar som sagt en mycket social och trevlig familj jag lever hos. Nu har jag glomt allt vad privatlivt heter och hanger med pa det mesta som de foreslar. Igar efter jobbet gick vi pa Zumba, som jag trodde skulle vara nan stillsam danskvall, men som visade sig vara aerobic till latinamerikansk dans – svettigt, men valdigt kul!

Senare pa kvallen sag vi filmen Breaking Away  , en klassiker fran 1979 som spelades in har i Bloomington. Det ar manga kanda ansikten i filmen, som bland annat blev genombrottet for Dennis Quaid. Det ar en underbar story om ett gang unga "cutters" (de som arbetade med att bryta limestones) som till slut tar revansch pa cykelbanan mot collegekillarna.  Filmen ar inspirerad av  tavlingen Little 500 som gar av stapeln arligen har i Bloomington pa cykelbanan pa Bill Armstrong’s Stadium pa IU.

Idag ska jag luncha med Julia Heiman, director vid KI, och diskutera fortsatt samarbete kring utbildning och forskning i sexologi. Pa eftermiddagen mote med bibliotikarien Liane for att titta narmare pa allt intervjumaterial som ar samlat genom aren och ikvall middag ute med Erick, som forhoppningsvis kommer till masterprogrammet i sept-okt. Med andra ord – annu en dag fylld med spannande moten och intryck!

Ps. Jag har fatt flera mejls fran ahorare fran gardagens presentation, som uppskattade det ovanliga temat och den kvalitativa metoden som angreppssatt for dessa forskningsfragor. Dessutom gillade de den korta film som finns att ladda ner pa MAH:s hemsida om Sverige, Malmo och hogskolan. Ett tips att starta internationella forelasningar med!

Pa soundtracket till filmen Breaking Away finns denna kanda musik av Mendelsson, som  svenska Jenny Lind bland annat turnerade med under sin framgangsrika tid som operasangerska.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *