Idag har Helsingborgs Dagblad en artikel om uppsättningen av musikalen Drömmen om Danskungen på första sidan! Här intervjuas skådespelarna/eleverna på Filbornaskolan om drömmar, känslan av att uppleva sig som värdelös och annorlunda. Samtidigt som möjligheter, förutsättningar och mål också fokuseras och lyfts fram.

Det är verkligen roligt att följa eleverna på Filbornaskolan och deras arbete på lite håll. Nästa vecka ska jag för första gången träffa dem och få vara med på en repetition. Sen är det premiär veckan därpå!

Sånt här kan lyfta vilken grå lördag som helst och få en att längta efter måndag!;-)

Apropå olycklig kärlek, till och med Mick Jagger har upplevt det….

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *