De akademiska inslaget i inläggen tenderar att bli mindre när det är sommar. Och så ska det väl vara i semestertider! Åter från ännu en minisemester (så är det när man har barn i olika åldrar och de äldsta jobbar och inte längre vill hänga med, samtidigt som de bor hemma och man inte vill lämna dem ensamma i huset för länge…). Den här gången var målet Valön utanför Fjällbacka. Det var tjugotre år sedan vi var här sist.

Nu klättrade vi igen upp på berget, med den fantastiska utsikten över skärgården, med två av våra barn, paddlade havskajak och levde gott pensionatsliv (vilket vi inte hade råd med sist).  Och barnen fiskade krabbor – detta tidslösa nöje! Summertime!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *