Lyckliga gick vi hem, min äldsta dotter och jag, efter att ha tillbringat en kväll i ösregn och sol med en fantastisk regnbåge högt över Varbergs fästning. Unga och gamla, män och kvinnor – alla sjöng de tillsammans med Lars Winnerbäck om kärlek, tvivel, vardagsrealism, förhoppningar och nytända hopp. Den rödhåriga mannen på scenen såg ut att älska publiken och den kärleken var inte obesvarad…

Dessförinnan Maia Hirasawa och Miss Li – två vackra kvinnor med begåvning, musikalitet och utstrålning. När Miss Li kom upp på scenen och sjöng tillsammans med Winnerbäck stod tiden stilla. Och längst upp på fästningen stod några tjyvlyssnare, med en säkert fantastisk utsikt över vattnet och folkhavet.

Foto: Matilda Mårtenson

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *