Sommarledigt betyder även ledig tid från datorn. Men inte från radion eller från böcker och musik. Lyssnar med intresse på årets sommarpratare och slås av hur centralt temat kärlek alltid är. Maj-Briht Bergström-Walan, Sveriges första auktoriserade sexolog, berättar bland annat om det första mötet med sin danska fru Helle, efter att ha varit gift i många år och fått barn med herr Walan : "Men så roligt att det är en danska här på konferensen!"  Och Björn Ranelid, författare och krönikör, talar om resan mellan hjärta och hjärna som varken kräver pass eller visum.  Imorgon ser jag fram emot att lyssna på Lars Winnerbäck, vars musik jag ofta spelar och berörs av!

Umgås med barn i alla åldrar och deras kompisar, städar, bakar, lagar mat, tvättar, åker på lekland, kör till sommarjobb, diskar, viker tvätt, lyssnar på musik, gör yoga, promenerar, ut med hunden, cyklar, vattnar blommor, rensar i rabatter, klipper gräs, handlar mat (igen och igen)….. kort sagt – är ledig från annat jobb….

Saknar Jacob Dahlin och Alla Pugatjova…

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *